Välkommen ner på jorden, Matte!

Lill-Tilda är överraskningarnas väsen. Matte har varit jättenöjd med Tildas träningar. Idag skulle Harriet kommendera oss. VAD händer? Jo, Matte får en helvirrig liten tuss till hund som irrar fram och tillbaka och har noll koll på Matte! Vad som får största uppmärksamheten är ett gäng påsklovslediga barn med fäder som sätter igång ett snöbollskrig vid sidan om. Sedan blir Fia bara såå glad i Harriet och Bosse. Längesedan sist tror jag att hon tänker- vad Matte ryar om det struntar hon blankt i!
Mys-Åke skötte sig betydligt bättre. Där det blev ett par missar var vid hoppet, men det har vi ju inte tränat så mycket på, så Matte tog det med ro. Matte har bestämt sig för att inte ha handtecken på STÄLLANDET, Åke vill gärna hänga på och gå vidare med nosen mot Mattes hand istället för att tvärstanna.Vi hann träna lite innan de andra kom, det gick ju så bra. Men sen........Karin och Mumma får tips av Harriet.Vi måste träna mer på själva kommandot PLATSHarriet får det att bli så lätt!Dajm ligger snällt och väntar på att Husse ska kalla på honom.

Kommentarer
Postat av: Irene

Lill-Fia är ett smart litet stycke..hon vet att man får massor av uppmärksamhet av att vara ohörsam..kanske inte massor av beröm ..men mycket ståhej..(terrier-fasoner, vilket jag och säkert hon också.. älskar)..att matte sliter sitt hår bekommer henne inte alls, livet bjuder ju på så mycket annat "skoj"..eller hur ?

Förlåt Eva, skall ju suporta dig o inte Tilda..

men hon får mig att le..det lilla "stycket" !!Härlig fortsatt helg tillönskas Er alla från oss I Långsta..Vi hörs !! Kram Irene

2010-04-04 @ 08:43:37
URL: http://terapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0