Äntligen en dag enligt planeringen

Äntligen kom Tilda-Hjärtat och Matte iväg på hundträffen här i Stjärnsund, vi har missat flera tillfällen. Men idag kom vi iväg. Tyvärr var vi inte så många. Men Vilda-Tilda fick träffa älsklingen från Långshyttan: JUNIOR!! Freja med sin Husse kom också och så fort Freja kom för nära Junior gick Virr-Tilda igång. Matte försökte klargöra för Lill-Fia att hon inte har ensamrätt på Junior men hon ville inte lyssna på det!



Frid och Fröjd



Lilla Konstapeln Pettersson!

Innan hundträffen var Matte och Åke-Vännen i fårhagen och tränade. Idag lät det om oss, Matte har en teori om varför. Nu har vi inte tränat på någon dag, kan det vara så att Åke-Grabben blir såå till sig när vi äntligen sätter igång med träningen? Får höra med Gurun imorgon.



PLATSLIGGNINGEN verkar sitta, inga konstigheter där. BRAAA!

Vi tränade vänstersnurr så Matte nästan dansade omkull. LÄGGANDE och STÄLLANDE gick bra om man bortser från ett och annat skall.



Såklart blev det tid över till Hopp Och Lek också!

Kommentarer
Postat av: Irene säger...

det var kul att träffas lite..det var länge sedan ..lill-Tilda verkade också nöjd att ses lite..vi var duktiga att "mötas" .. Hoppas J-I mår bättre .. har en mys-pys-tyck-om-dig-själv-dag idag ..är nyrakad,har nymålade tånaglar, håret doftar gott efter inpackning,är "rubbad" och skrubbad efter konstens alla regler efter en skön ångdusch..o nu kollar jag på fotboll(Zlatan)Milan mot Bari och äter 86% mörk choklad i nya soffan..Stefan sliter utomhus med veden..precis som det skall va..hihi..kram på er

2010-11-07 @ 16:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0