Åke-Grodslukare

Det har hänt ett par kvällar att Snygg-Åke har burit hem en groda/padda, släppt den på gräsmattan och viftat på svansen. Såklart att de små liven visar tydligt att de inte vill bli flyttade på. Lill-Matte och Stor-Matte försöker med alla medel att få Grabben att släppa taget om grodan/paddan. Men ICKE! Matte vet ju också att de små liven inte är att leka med, men vad hjälper det? Ett par gånger har han fått smaka på giftet som de försvarar sig med men han glömmer det ganska omgående. Lill-Matte granskade de kidnappade små och kunde konstatera att det inte fanns en skråma på dom. Så när de landade på gräsmattan vår stegade de iväg ut i kvällsmörkret.



När man inte får ta någon groda så får man väl hålla till godo med en snigel.  Fyy, Åke! Matte och hon till vänster om Snygg-Åke Morrar ilsket!

Kommentarer
Postat av: Irene

Åh EVA !! en bild väl värd att "tävla" med .. tänk på det om det är nån fototävling i nån tidning..helt underbar..dels minen på STOLTE-Åke och hon-djävulen i högra hörnet..OSLAGBART !!

lille Junior hälsar att "det är inget kul alls" men att det kan ju bara bli bättre o bättre nu..och operationen gick jättebra..får ha stygnen kvar till måndagen 27:e sen är eländet över..kram Irene

2010-09-16 @ 08:10:49
Postat av: Linnéa

Men usch och fy Åke! Nått godare än grodor och sniglar måste du väl kunna hitta på..

2010-09-16 @ 17:11:23
URL: http://www.linneapett.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0