En trött hund och en förväntansfull hund

Snygg-Åke och Matte kom just hem, trötta efter en dag fylld med diverse aktiviteter. Vi började med trimning inför utställningen nästa helg.



hmm, det är väl bara att hålla med om att Snyggingen lagt ut. Birgitta försökte med "Han har väldigt ullig päls". Men .....

Efter det bar det iväg för att sammanstråla med resten av gänget. Där blev det RINGTRÄNING och LYDNADSTRÄNING. Vi som ska ställa ut våra älsklingar började med att springa runt, det känndes ganska ok. Men det där att ställa upp är inte bara vill jag lova, det är mycket att tänka på, HEJÅHÅ!
Lydnadsträningen började med en PLATSLIGGNING. Åke kunde inte hålla sig riktigt så Matte fräste iväg och tog Grabben i örat. Men nästa försök gick superbra!



Marianne med Milo får tips av "fröken" Harriet.



Karin och Mumma väntar på sin tur. Birgitta ska på utställning med sina tre vovvar imorgon, LYCKA TILL!

Åke och Matte tycker att vi kan ta´t lugnt nu. Men vi har en överlycklig terrier som har väntat på oss, hon kräver att Matte ska hitta på något till henne också. Åke sa vänligt men bestämt-Jag vill vara ifred!



Det fick bli "Tärningen är kastad"

Kommentarer
Postat av: Irene

en uttråkad terrier är "inte att leka med" .. här hemma har vi två av dem för tillfället..den ena vill ha stillsamma aktiviteter som sök pipisen eller öppna toarullen-godiset,den andra vill spela innebandy eller ha dragkamp eller liknande..de är inte alls synkroniserade i energi just nu..// kram Irene

2010-01-24 @ 09:02:36
URL: http://terapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0