Nicks kväll

Ja, man får väl lyfta på hatten för herr Nolte, han klarade provet med god marginal. För att bli godkänd krävdes 185p, vi fick 206. Han jobbade på bra fram till INKALLNINGEN, där slog det slint. SITT och STANNA KVAR, och jag hann inte gå många steg förrän han drog förbi mig. MORRRR! Vi fick tre försök och alla tre slutade med att herrn gjorde ett par snabba rundor runt mig. GRRRR! Men sedan tog han full pott! Duktig kille!GRATTIS!Beviset för att få flyttas upp till klass 3

Dags att dra händerna ur byxfickorna!

Vi har varit i Solvarbo och tränat. Matte hade höga förväntningar på Lill-Fia, Mys-Åke hade LINFÖRIGHETEN att träna på. Ur bilen skuttade en ivrig terrier, men efter FRITT FÖLJ momentet sjönk ambitionen för min Lill-Tilda. Matte har ju slutat med STÄLLANDE på INKALLNINGEN, det måste tas tillbaka, mer träning på APPORTERINGEN, tjuvstart ibland, seeg nästa gång. Tips på hur vi går vidare med "RUTAN", ja, ja nu har vi lite att jobba med.
För Snygg-Åke blir det kedja på under träningarna. En intensivkurs på LINFÖRIGHETEN var vad som blev för Mattes Gull-Åke.En TRÖTT liten Fröken, efter dagens genomgång.Bra jobbat! Nu förväntas högsta poäng på LINFÖRIGHETEN!


Rofylld avslutning på lördagen

Matte har varit ute med sina tvåbenta vänner idag. Många glada skratt och mycket regn har det varit. Men "Borta bra men hemma bäst". Lagom till vi kom hem kom solen, så det blev ett soligt slut på dagen.Lill-Fia och Matte tog en stilla promenad.Tempot blev något högre när Snygg-Åke och Matte begav sig till en annan del av fårhagen.

Dagen efter

Mattes kropp är inte riktigt på topp idag, kan vara gårdagens styrkeprov som har satt sina spår. Är huvudet dumt får........
Fredagen har därför varit väldigt lugn, förutom de vanliga vändorna så har det blivit några LIGG och STÅ för Mys-Åke. Matte tänker inte träna något LÄGGANDE med Tilda-Fröken, Lill-Fia vet vilket moment som är på G så hon kastar omkull sig innan jag har kommenderat. Så just det momentet får bli vilande.Matte förvandlades till "Superman"

Man har ju hört talas om att man kan få oanade krafter i vissa situationer. Det var vad jag fick idag. Mys-Åke och jag var i fårhagen för att träna och leka. När vi skulle dra oss hem gick Åke-Hjärtat bakom Matte, just DÅ hände DET!! En hel armada med kanadagäss gick ner för landning en bit ut i vattnet. Matte tänkte inte mer på det, men när hon skulle ta på Vovven kopplet så fanns det ingen vovve där! Däremot så frustade Mattes Gull-Åke ihop med fjäderfäna en bra bit ut i Grycken!! Vad hjälpte det att Matte skrek och kommenderade HIIIT! Hjärtat slog volter i bröstet men inte heller det hjälpte. Båten ,tänkte Matte när hon insåg att Älsklingen struntade helt i Matte. Matte flög över fårhagen och upptäckte att båten inte var sjösatt, men det hindrade inte en frustrerad Eva P. Vet ej HUR, men båten kom i vattnet med två knyckta åror. Det visade sig sen att det bara var en åra som passade. Har någon försökt ro med en åra? Båten cirklade runt, runt, Matte väste ÅÅÅKEEE! Då ser jag i ögonvrån en Snygg spaniel rusa runt och leta efter sin Matte. På något sätt lyckades jag komma iland och såg då att det var flera ute runt viken. Hm, vad dom måste fundera vilken manlig bekant jag gormade efter.
Vi återförenades och nu kan jag le åt hela historien.
Ja, vi har varit på Hund i Hand också, det var sista träningen. På måndag är det dags att avlägga provet.Ja, Nick låg ner på BORDSVISNINGEN idag!Vi passade på att träna HOPP.Även Bus-Åke fick träna HOPPEn sovande Herr Nolte i bilen hem

Matte har tagit ett beslut.

Det är bara att sikta in sig på kvällstävlingar. Tänk att man skulle tycka att värmen "sätter käppar i hjulet". Termometern jobbade sig upp till 17 grader, härligt tänkte Matte och gick med raska steg till en ny träningsplan med Tilda-Fröken. Om jag hade tänkt till lite så skulle vi ju inte gått så långt, det hade räckt med att vara hemma på gräsmattan. För vad händer? Jo vi fastnade redan på första momentet FJÄRRDIRIGERING. Matte kommenderar LIGG och traskar iväg, Lill-Fia lägger sig snabbt och snyggt, vid nästa kommando SITT händer ingenting och ingenting. Blickarna som min Lill-Fia skjuter iväg säger att där kan du stå och DIRIGERA, jag ligger här! Snopet Matte.LIGGSITT!  SIIITT!!!!Skugga= vilopaus

Åke-Hjärtat gjorde som Matte sa, men det blev mycket skällande och han tyckte nog att det var i varmaste laget. Det blev LINFÖRIGHET med halter, STÄLLANDE. Matte drog ju på sig ett DK på STÄLLANDET i helgen igen, måste komma på vad jag gör. PLATSLIGGNING utan problem. PÅ LÄGGANDET har  vi backat till enbart LIGG, APPORT går galant!PLATSLIGGNINGSTÄLLANDET har nog blivit Mattes problem.Väntar på kommandot

Det gäller att pricka rätt!

Har börjat leta på ett lämpligt datum för Lill-Fias "come back". För att vi ska fixa en hyfsad placering i klass 2 gäller följande: det får inte regna, inte vara för varmt och inte heller för kallt. Har jag någon som har "tumme" med vädergudarna?? Sen har vi ju dagsformen också, men den ska Matte försöka hitta.
För Snygg-Åke är det lite lagom med det mesta just nu, LINFÖRIGHET med HALTER och LIGG är vad som blev idag. En hel massa bus också förstås!Matte kände sig iaktagen när hon tog tag i middagsdisken.

Skönt med ljusa fina kvällar

Matte har sagt det tidigare, hon säger det igen: Dygnet skulle ha några extra timmar, vissa dagar! Det blev kväll innan det blev tid för vovvarna idag. För att stilla samvetet drog vi oss ner till fårhagen mot kvällningen, det är ju Spring-Åkes absoluta favorit plats. Vilda-Tilda är inte lika förtjust, men hon fick hänga på dagens enda aktivitet. Hon tycker att brorsan blir FÖR häftig när han släpper loss i gröngräset!Lill-Fia tycker att vi ska gå hem!Men det vill inte Snabb-Åke!-Jag stannar här!-Kom igen då!-Jag vill nog stanna här hos Matte.Livet leker!-Oops, var kom han ifrån?

Retsticka!

Mys-Åkes behållning från gårdagen var den lilla gula kycklingen! Tilda-Gullan tycker att någon måtta får det väl ändå vara med "tossandet", hon är något avundsjuk. Så imorse när vi kom in från morgonvändan, tröt tålamodet för Lill-Fia, snabbt drog hon iväg med Mys-Åkes nyvunna kärlek och parkerade under Mattes och Husses sängar. Matte kunde inte stå ut med såå sorgsna ögon som spanade in under sängen, så vi gaddade ihop oss mot Retstickan som gladeligen låg bland alla dammråttorna mitt under sängarna. Men med lite skrammel med godisburken gav Lill-Fia upp.Ordningen är återställd!Våran Lilla Retsticka!

En heldag med Springerklubben

Trots att det blev en jumboplats igen är Matte så nöjd med Go-Åke! Vi skrapade nämligen ihop 142,5 p och ett andra pris. Vi får inte jämföra oss med någon annan än oss själva och förra tävliningen stannade vi ju på 128 p. Om det är något som Matte hetsade upp sig på var att vi 0 hoppet. Nu blir det ingen mer lydnadstävling i sommar för Åke-Hjärtat, däremot finns utställningar inbokade. Det blir Vilda-Tilda som får visa framfötterna nu!
Här kommer bilder från dagens övningar:Det blev Karin och Mummas dag idag. GRATTISMarianne och Milo är ett ekipage som verkligen är "all-roundare"Som vanligt har vi jättetrevligt på våra tillställningar.Lill-Fia kände sig nog lite utanför, men med var hon!Ett blivande kärlekspar. Du får nog vänta till hösten kära Snygg-Åke!En syster till Åke visade upp freestyle.Frida lånade Åke för  Barn och Hund aktiviteter.UtställningOhh, vad fina ni är!En rolig apporteringstävling-vem kommer närmast 21? Åke och jag kom till 24.Ett mycket omtyckt pris, tack Frida!

Tack och Lov för kompostgaller

Att träna inomhus med två hundar är inte lätt, tur att det finns kompostgaller. Eftersom vädret har bestämt sig för att riktigt tömma regnmolnen, så blev det träning inne idag ( ja, ja, jag vet att man ska träna även när det regnar, men inte idag). Allt går så mycket lättare, inga störande moment utan vovvarna håller 100% koll på Matte. Mys-Åke och Matte ska ju göra ett försök på lydnadsplanen imorgon igen, vi ska försöka slå förra helgens 128 p!Tilda-Fröken väntar på sin tur.Sen hamnade Snygg-Åke bakom galler.

Full fart

Trots tryckande värme fick vovvarna racerfart i benen på promenaden. Åke-Vännen hamnade i duschen sedan, han har en underlig förmåga att leta upp dypölar.
Hund i Hand genofördes under ett strilande regn. Som vanlig skötte sig herr Nolte riktigt bra, han t om fixade LIGG trots blött underlag!Hej Hopp!Högsta växeln ligger i!Bildbevis på LIGG

Backa, backa

Tänk att det ska vara så svårt. Harriet har hela tiden sagt, "Strunta i hela momentet, träna bara på själva utförandet!" Någonstans i Mattes huvud så har jag i alla fall kört hela momentet. Typ -FOT-LIGG, istället för bara LIGG. Nu är det bara: LIGG, STÅ för Snygg-Åke. När jag tänker på hur jag tränade Vilda-Tilda så gjorde jag ju så.
På FJÄRRDIRIGERINGEN så har Tilda-Fröken fått godiset bakom sig, det har gått som en dans, INTE idag, så fort jag lämnade henne för att sedan kommendera SITT-LIGG-SITT-LIGG kastade hon om och slök korven.Vi har även "lovträning" (sitt fot)En av tre FJÄRRDIRIGERINGAR satte Fusk-Tilda.

Matte "taggar" ner

Jag har tänkt mycket på lördagens tävling, måste komma ihåg att Åke-Hjärtat bara har tränat ett halv år. Vi ställer upp i Borlänge nu till helgen, men sen vill jag nog att vi håller oss borta från tävlingar ett par månader. Han ÄR duktig men vi är nog inte riktigt "framme" där Matte kan känna sig säker.
Det är väl nu som Vilda-Tilda ska kliva fram. Hon blir alldeles till sig när vi går ut för att träna, hon vill FÖR mycket just nu. Så både Matte och Lill-Fia ska nog varva ner lite!Med risk för att bli tjatig: STÅLIGGDet spritter i hela kroppen, vad vill du att jag ska göra?Idag blev det "Rutan"


Matte ligger på minus

I ett obevakat ögonblick rullade Gull-Fia sig i något som hon tyckte doftade gott på vår promenad på eftermiddagen. Som vanligt tycker vi olika i frågan om dofter min Lill-Fia och jag, så det blev ett besök i duschen när vi kom hem.
Åke-Hjärtat har fullt upp med att visa Matte att han KAN LIGG.Mattes Lilla Sur-Fia. Jag kan lova att Matte inte är populär.Som tur är blev vi kompisar igen!

Dagen efter

Som vanligt när man har peppat sig inför en tävling, så blir man lika förvånad att det faktiskt kommer en ny dag. Hade domarprotokollet liggandes på köksbordet så det fick bli morgonens lektyr. Det blev ingen långdragen frukost, kan jag lova. Nej, du Åke-Vännen, vi ska inte ha någon mera nolla på LÄGGANDE, Matte får inte smyga fram handen på STÄLLANDE, domaren ser ALLT. Så med kaffesmaken kvar i munnen bar det iväg ut, det blev LÄGGANDE både här och där, korta sträckor med FOT, min teori ang. LINFÖRIGHETEN igår,är att jag inte var tydlig nog. STÄLLANDE tror jag att han hade fixat utan mitt Dk, hmm.LIGG!

Tilda-Fröken ska få vila ett par veckor till.Matte fick agera Budbil på förmiddagen, Lill-Fia var med och höll koll.


Det gör ingenting Åke-Hjärtat!

Ja, så har då Mys-Åke och Matte klarat av första lydnadstävlingen. Resultat kan vi glömma, 128p och en sista placering. Men erfarenheten ska vi ha med oss. Med tanke på att vi böt kommando från PLATS till LIGG OCH STANNA KVAR och där fick vi 10p, TANDVISNINGEN skulle väl också ha varit 10 men då lyfte han på rumpan och då blev det blev bara 9,5p. LÄGGANDET nollade vi. MEN nu är det där historia. På lördag drar vi till Borlänge och gör ett nytt försök.Karin och Mumma tog platsen före oss. GRATTIS!Matte älskar dig!

Eftersom det är lördag så har Tilda-Fröken och Matte varit på hundträff här i Stjärnsund. Det blev ett och annat "terrierryck" från Lill-Gumman men annars så tycker jag nog att det gick bättre idag.Irene och Junior har INKALLNING.Som vanligt blev det lugnt på planen när det gått sina varv.Irene och Junior bjöd på vatten.


Vilar oss i form

Det vilar ett lugn över Klackvägen 13 idag. En stilla morgonpromenad  och kloklippning är vad som har hänt. Jag tror att Åke-Vännen anar ugglor i mossen, han ligger och håller ett vakande öga på Matte och väntar på att något kommando ska störa friden. Men Matte tiger.Två hundar i en.

Matte tappade hakan

Klockan nio imorse var vi i Borlänge hos Birgitta. Snygg-Åke skulle nämligen trimmas. Oj, vad snygg han blev, Matte kunde inte låta bli att le för sig själv "han blir i alla fall snyggaste killen på lördag".
Efter trimmningen styrde vi kosan mot Solvarbo. Matte tyckte att det kändes skönt att Gurun skulle köra igenom momenten en sista gång och komma med goda råd. Av detta blev det intet! Harriet la träningsförbud på Snygg-Åke och Mummsan, Karin och jag tappade talförmågan för ett ögonblick, vi var ju SÅ taggade! Men som vanligt tror vi ju på Harriet så det var bara att lägga ner alla argument!


Så här fick Mattes Snygging tillbringa tiden på träningsplanen.Där borta fick Mumma ligga och bara titta på alla som tränade. Bosse med Dajm t ex.Marianne och Milo var kanonduktiga. Åke-Hjärtat får inte vara med!Det var "bara" Åkes och Mummas mattar som fick bli igenomkörda! Karin tränar LINFÖRIGHET.

Sedan var det dags för Lilla herr Nolte och Hund i Hand. Nu börjar jag nog bli lite bortskämd, den lilla krabaten gör riktigt bra ifrån sig. Fast LIGG gick han inte med på- det var ju blött i gräset.SITT, BRAAA!Inte ett pip vid UPPBINDNINGEN, DUUKTIG vovve!FJÄRRDIRIGERING, Duktig tjej!Jag VILL också! Matte fick stålsätta sig!En trööött mops i bilen hem!

Olika aktiviteter

Jag jobbar för fullt med att tänka på att det kommer flera tävlingar som Åke-Hjärtat och jag kan satsa på. Det står inte och faller om det går åt pipsvängen på lördag! Men..... Vi tränar mest på LIGG och STÅ!
Lill-Fia ligger fortfarande i träda, mest för Mattes skull. Jag vet att jag mycket väl skulle kunna blanda ihop klass 1 och klass 2 om jag blir stressad.Tilda-Gumman fick hänga med Matte och plocka vitsippor.Där på andra sidan kom Kasper med sin Lill-Matte.Det blev träning i fårhagen idag igen. På INKALLNINGEN var Kanadagässen störande moment men Mys-Åke struntade i dom och väntade snällt på Mattes HIT!Buskul!

Sömnlös natt

Jag trodde inte att jag var en "sån". Men inatt kom jag ihåg att jag var en "sån" ifjol också. Jag har legat sömnlös och grubblat på tävlingen som Åke-Vännen och jag ska vara med på nu på lördag. Inatt när tankarna snurrade runt kom jag ihåg att det var likadant inför Tilda-Gummans första tävling. Då bad jag även en bön till vädergudarna också, för vid regn eller tryckande värme så kunde vi ha stannat hemma. DET behöver jag inte oroa mig för när det gäller Mys-Åke. Men jag kom på MYCKET som bara måste justeras innan tävlingen. Det var snudd på att Matte hade kört upp Åke-Pojken mitt i natten för att finjustera. Men han låg nedanför min säng och sov så skönt, hans lugna andetag fick mig att somna till slut.En PLATSLIGGNING i fårhagen.En massa lek måste vi ju också ha med.Vilda-Tilda busar runt med bollen.Efter all lek med bollen blir faktiskt även Mattes Lill-Hjärta trött!

Man får passa på mellan skurarna

Regn och sol om vartannat, så har det sett ut idag. Därför blev det två korta vändor för vovvarna. Åke-Vännen ligger i hårdträning, LIGG och STÅ!! Skällandet HAR minskat på LÄGGANDET, men blir fortfarande ganska snett. Lill-Fia har fått vila från träningen idag.-Hej, vänta på mig!Härligt att se "öppet" vatten igen!Tjoho!


-Ville du något?

Berg-och dalbana

Ja, nu har det verkligen gått upp och ner med träningen för Mys-Åke. Igår kändes det helt ok, idag gick det väl inte så jättebra. Han kändes okoncentrerad och lite spattig. Något som han har börjat med nu, är att han springer ett extra varv runt mig på INKALLNINGEN. Det är ju lite typiskt, för det är ett moment som jag känt mig säker på. Men, men vi har några dagar på oss innan vår första utmaning!En vätskepaus.Mumma pustar ut en stund medan Matte tar en fikapaus.Tilda-Gumman är på G som vanligt!

Tur att Irene och grabbarna kom!

Det blev en trist start på lördagen, sett med vovvarnas ögon. Matte fick ett städryck, så ut med sängkläder, mattor och filtar. Sedan kom golvmoppen fram och Matte ville inte ha hjälp av några husdjur.
För att stilla Mattes samvete la hon ett spår till Lill-Fia. Efter 1 1/2 timme stod Tilda beredd att spåra upp korven som var målet. Jag vet inte vad som hände men hon missade målgodiset, något som aldrig har hänt tidigare. Matte la skulden på de friska vårvindarna.
Snygg-Åke fick leka och busa innan träningen tog fart. Han föredrar sin lekboll före allt annat godis, det klagar inte Matte på. Hejåhå, vad vi stojjade, vi hade nog lika roligt båda två! Matte har förlagt Go-Åkes apportbock på något bra ställe, så idag blev det Lillasysters som han APPORTERADE. Matte tyckte att han skötte sig helt OK.
Eftersom det är lördag så drog Tilda-Gumman och Matte sig ner för att vara med på hundträffen. Det var väldigt dålig uppslutning. Tur att Irene med vovvar hade åkt ut till Stjärnsund! Vi hade en trevlig timme tillsammans, Tilda gillar verkligen gossarna från Långshyttan och Matte och Irene hade mycket att prata om.Chilla tog skydd mot vindarna under överkastet som hängde ute för vädring.Liten sur-Fia-Är du inte klar snart?-Tack för att ni tog Matte med er och kom till Stjärnsund, Sötnosar!

Fredagseftermiddag

När Matte kom hem från jobbet blev det en snabb kiss-och bajsvända. Sedan bar det iväg till vår veterinär Marianne, Snygg-Åke skulle nämligen lämna blodprov för att se om han svarar på rabiesvaccinationen denna gång. Tilda-Gumman var nöjd med att få sitta kvar i bilen.
Väl hemma igen blev det fredagsgott.Det var riktigt skönt i solen.Lugn och fin i vanlig ordning.Klara, Färdiga,Gå!

Skogakväll

Ja, då var det Skogakväll igen. Måste väl erkänna att tanken om "nybörjartur" dök upp i mitt huvud när herr Nolte och jag traskade in på träningsplanen ikväll. Men Lill-Prinsen skötte sig utmärkt! Det som han inte fixade för en vecka sedan var LIGG. Idag kastade han ner sig, sedan låg han väl inte såå länge men jag tycker att vi får vara nöjda. KUL!
Tilda-Hjärtat fick prova på FRITT FÖLJ, LÄGGANDE, INKALLANDE MED STÄLLANDE, FRITT HOPP ÖVER HINDER och FJÄRRDIRIGERING. Hon fixade allt utan någon som helst tvekan. DUKTIGT!
Mys-Åke fick förstås en PLATSLIGGNING, Matte var tvärsäker på att vi skulle fixa det. Självklart la han sig utan någon betänketid!! Det blev även en TANDVISNING, tack snälla Alexandra för hjälpen och tack till Carina och Gunlis som ställde upp med sina vovvar. Vi tränade även LINFÖRIGHET, LÄGGANDE och STÄLLANDE det blev en hel del skällande men momenten blev Matte nöjd med. BRAA!Ja du Nick Nolte, du ÄR duktig!FRITT HOPP ÖVER HINDERTANDVISNINGCarina och Freja på plankanVår instruktör Alexandra plockar godis!

Men Åke!!

Idag var det dags för Solvarboträning igen. Matte hade väl ganska stora förhoppningar på att det skulle gå hyfsat bra. MEN som vanligt är Matte lite för styv i korken. Gurun tipsade om hur vi kunde träna vidare på LINFÖRIGHETEN och LÄGGANDET. När vi skulle göra en PLATSLÄGGNING fick Åke-Hjärtat hjärnsläpp, det var som om vi pratade grekiska med honom. Han fattade noll! Efter en ganska tuff lektion, som inte gav det resultat som vi ville kom vi överens om att inte använda kommandot PLATS utan LIGG och STANNA kvar. När vi kom hem kunde Matte inte låta bli att prova med LIGG och STANNA kvar, det fungerade till hundra!!! Det är ju kommandon som Lill-Gubben känner till. Men nu har han slocknat och Tilda-Gumman sympatiserar med sin bror.Matte tänker låta Lill-Fia stå över träningen någon dag så att hon inte tröttnar ur. Pömsig blir hon ändå.

Neej, fyyy!

På promenaden idag sprang vi på en liten ettrig huggorm!! Det är bara att försöka acceptera att dom också finns i vår Herres hage. Matte ska till veterinären på fredag, då ska jag be henne skriva ut Prednisolon till Mattes båda fyrbenta älsklingar ifall att det blir närkontakt med dessa odjur.Fyyy!!Matte får vara steget före så Lill-Fia INTE träffar på någon orm.Se upp så du inte springer på någon vresig orm, Åke-Hjärtat

Tildas andra alternativ

Idag blev det spår för Vilda-Tilda. Det låg falukorv vid stoppet den här gången, jag tror att det var bättre än leksaken. För hon gjorde ett rejält stopp. Matte slutar aldrig att förvånas hur Lill-Fia plockar upp spåret vid starten och därmed sitter nosen i backen ända fram till slutet. BRAA!
Snygg-Åke fick godkänt på alla momenten idag. Han skällde och levde om på LÄGGANDET, men det gör ju ingenting säger Gurun. Duuktig vovve!Matte smyger medJa, vännen min du ska också få prova på att spåra.

Oj, vilken hunddag det blev!

Misstänker att fortsättningen på söndagen blir lugn. Båda vovvarna har haft Matte för sig själv i flera timmar. Det började med att Karin och Mumma kom och vi (Åke-Vännen med Matte) drog till Sandviken för att träna. Det är ju där vår första tävling går av stapeln. Det blev en härlig förmiddag, Mumma och Åke-Hjärtat fick träna och leka. Jag tror att Åke-Gubben blev ordentligt trött. Träningen gick så där, PLATS fortfarande lite för segt, vid första försöket satt han kvar tills han fick hjälp ner men andra försöket la han sig självmant. LINFÖRIGHETEN tyckte jag nog att gick bra, LÄGGANDET blev snett, men relativt snabbt, STÄLLANDE gick bra, APPORTERINGEN gick bra, INKALLNINGEN gick inte bra, Vännen tog en extra sväng runt Matte, på HOPP blev det en vägran. Men kul var det, solen sken på oss och en och annan kaffekopp blev det också. Tack Karin och Mumma.
Sedan var det Lill-Hjärtats tur. För henne blev det socialträning här i Stjärnsund. Vet inte vad jag ska tycka om hennes uppförande. Hon visade att hon var en ettrig terrier, det säger nog allt. Pust! Men själv är nog Lill-Fröken helnöjd. Hon fick träffa grabbarna från Långshyttan!! Junior låg ju på plussidan sedan igår, men den stora förälskelsen blev nog Jack. Det sa klick redan från första början! Kul att ni kom Irene, vi ses!Mumma och Mys-ÅkeVi började med att fika!Oj, vad långt ifrån varandra, men PLATS är det i all fall.APPORTHopp och Lek!FikapausPuss på dig Junior!Tilda och Jack= SantLovar med sin Husse går slalomJaha, inga problem. Du får hälsa på min Matte.Eftersnack.

Ny bekantskap

Idag kom en bloggkompis med på vår hundträff här i Stjärnsund, med sig hade hon en av sina sötnosar! Jag har ju sett båda sötnosarna på Matte Irenes blogg och blivit smått förälskad. Det kändes stort att få träffa både Matte Irene och Lill-Killen Junior på "riktigt"!
Eftersom vädret inte kunde hålla tätt, så jobbade vi inte så länge på planen. Men alla sex vovvarna skötte sig bra tycker jag. Det var väl min Lill-Fia som stod för skällandet idag, men det bjuder vi på. Eftersom Matte inte kunde ta ögonen från Junior så fortsatte vi hem till Klacklandet. Tilda-Gumman kunde inte bestämma vad hon skulle tycka om den nya bekantskapen men Junior uppträdde som en riktig försynt gentleman. Så han ligger på plussidan! Det blev en helmysig eftermiddag. Tack Irene och Junior. Hoppas att vi ses imorgon igen!Inga kontaktproblem där inte.Irene och Junior går slalomÅhh, vilka sötisar!Snygg-Åke och Lill Mattte kollar igenom fönstretBus på köksgolvet!

RSS 2.0