Tur att Irene och grabbarna kom!

Det blev en trist start på lördagen, sett med vovvarnas ögon. Matte fick ett städryck, så ut med sängkläder, mattor och filtar. Sedan kom golvmoppen fram och Matte ville inte ha hjälp av några husdjur.
För att stilla Mattes samvete la hon ett spår till Lill-Fia. Efter 1 1/2 timme stod Tilda beredd att spåra upp korven som var målet. Jag vet inte vad som hände men hon missade målgodiset, något som aldrig har hänt tidigare. Matte la skulden på de friska vårvindarna.
Snygg-Åke fick leka och busa innan träningen tog fart. Han föredrar sin lekboll före allt annat godis, det klagar inte Matte på. Hejåhå, vad vi stojjade, vi hade nog lika roligt båda två! Matte har förlagt Go-Åkes apportbock på något bra ställe, så idag blev det Lillasysters som han APPORTERADE. Matte tyckte att han skötte sig helt OK.
Eftersom det är lördag så drog Tilda-Gumman och Matte sig ner för att vara med på hundträffen. Det var väldigt dålig uppslutning. Tur att Irene med vovvar hade åkt ut till Stjärnsund! Vi hade en trevlig timme tillsammans, Tilda gillar verkligen gossarna från Långshyttan och Matte och Irene hade mycket att prata om.



Chilla tog skydd mot vindarna under överkastet som hängde ute för vädring.



Liten sur-Fia



-Är du inte klar snart?



-Tack för att ni tog Matte med er och kom till Stjärnsund, Sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Irene

Tack för igår...och en mycket trevlig och för mig välbehövlig och värdefull promenad..men jag glömde nåt väldigt viktigt..Åke hade ju namnsdag.Hoppas han förlåter min glömska..hihi..vovvarna var trötta o nöjda när vi kom hem..så det var "bra träning" ändå igår..trots "mässfallet" vid kyrkan..

kramar Irene

2010-05-09 @ 11:26:04
URL: http://terapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0