Sommarsymton

Idag kom beviset på att sommaren ÄR här! Tilda-Gumman och Matte var själva på hundträffen. Vi får vänta till hösten med nästa omgång, alla får "fullt upp" under sommaren. Fast jag vet att Junior och Jacks Matte hade tankar på att komma och förgylla Lill-Fias (och även Mattes) tillvaro på eftermiddagen. Men en envis förkylning hindrade dom. Krya på dig kramar Irene från Tilda med Matte!



Du sa att grabbarna från Långshyttan skulle komma!

Eftersom Vilda-Tilda ville vänta och se om hennes kavaljerer skulle komma passade vi på att träna lite:



FRITT FÖLJ med halter



FJÄRRDIRIGERING

När vi kom hem blev det "rutan"



Det kommer nog att ta någon vecka till innan Lill-Fröken är med på noterna.

Åke-Hjärtat missade ett träningspass på VATTENPROV idag, men det kommer nya chanser. Vi tränar vidare på momenten i klass 1:




Vi kortade ner loven på INKALLNINGEN betydligt idag



APPORT inga problem



STÄLLANDE



Tränar fortfarande "bara" LIGG, (inget läggande under gång).

Kommentarer
Postat av: Irene

men åh..vad jag saknar er just nu..Oj vad Junior gärna hade träffats idag..han är uttråkad till max eftersom det är bara jag som hittar på bus/tränar med honom i den här familjen.. jädrans förkylning den ställer till det med hela kroppen..feber o MS är ingen bra kombo..hoppas vi kan ses nån annan dag/lördag..sovit bort dagen idag och sitter just nu i pyjamas på väg i säng..inget vidare sällskap alltså..fast Jack älskar det han sover tryggt och gärna bredvid mig..timme efter timme..men så är vi ju ungefär lika lastgamla också..massor av längtar kramar från Irene Junior o Jack till er alla

2010-06-05 @ 22:32:40
URL: http://terapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0