Veterinärbesök

Ett litet orosmoln har svävat med oss ett tag. Det har varit illalukt från Snygg-Åkes ena öra, och igår kväll upptäckte Matte brunt "jox" i höger öra. Försökte få kontakt med vår veterinär Marianne, men misslyckades. Så idag blev en resa in till Sören i Hedemora istället. Som vanligt där vi drar fram så charmar Snygg-Åke allt i vår väg och som vanligt svämmar Mattes hjärta över och hon blir pinsamt rörd.



Snygg-Åke i Sörens väntrum.



Vilda-Tilda gillar inte värmen lika mycket som sin Matte så vi har legat lågt idag.

Kommentarer
Postat av: Irene

men lill-Åke då..ont i örat är inget att ha..hoppas droppar o lite omvårdnad hjälper fort..Junior skall på åb.idag(onsdag)till Sören. Men det ser lugnt ut inte speciellt svullet eller infekterat..i alla fall inte mer än i måndags..Jack skall även visa de bakre regionerna,vi håller tummar för att det inte är nån inflammation på G..Vi badade igår eller hundarna badade och jag blev nedstänkt..det räckte för mig..bad-glädjen gick det inte att ta fel på hur som helst..

idag kommer favorit-Tilda o Junior att ha det bättre för molnen hopar sig på vår vackra himmel..det drar ihop sig mot regn till fredagen enligt väderrapporten på Dala-radion..Suck..som vanligt alltså !! Vi ses snart....eller hur? Kram Irene o vovvarna

2010-06-23 @ 07:06:21
URL: http://terapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0