Vaknatt

I natt 02.10  fick jag besök på huvudkudden av Snygg-Åke. Han gjorde sig så liten som möjligt men såklart räckte inte kudden till för oss båda. Matte flyttade lite på sig och blev med ens klarvaken:DYBLÖTT i fotänden!! Har vi fått en sängvätare i familjen?! NEJ, den tanken avfärdade Matte snabbt! Smekte Lill-Grabben och kände då att öronen var jätteblöta, hmmm. Kom då att tänka på att när vi var i fårhagen sist så betade han ju några små rackarns svampar innan jag han se det! Kan det vara salivavsöndring igen? Det blev ju så en gång när han bet i en groda tidigare i höstas.
Lill-Grabben sov så lugnt och skönt så Matte låg blickstilla och tankarna snurrade runt, runt. När väckarklockan ringde så hade vi somnat tätt tätt. Lill-Killen var som vanligt pigg och glad när Matte satt sig upp för att så småningom ta sig ur sängen, JÄTTETRÖTT! Morgonpromenaden gick som vanligt i flygande fart, båda vovvarna kissade och bajsade, frukosten försvann lika fort som vanligt-allt var som vanligt alltså. Men nu är Spring-Åke portförbjuden i Fårhagen fram till dess att ALLA svampar har fryst bort!
Lill-Tilda tyckte att Matte bara hade ögonen på Lille-Bror så på eftermiddagen gick vi tjejer en låång härlig promenad i det underbara höstvädret.



Vi traskade iväg



och gjorde inte någon brådska!

Det blev helrengöring i sängarna:



Åke-Vännen hjälper till så gott han kan!



Fast ibland "drar" vi åt olika håll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0