Det ska vara kul att tävla!

 Se till att hunden och du har roligt tillsammans! Ja,så avslutar nästan alla domare banvandringen på rallytävlingarna. Matte kan LOVA att hon har försökt, men det är lättare sagt än gjort. "Tänk BARA på de gånger ni har lyckats med momenten" är också flitigt återkommande. Hmp, när Matte kliver över startlinjen försvinner ALLT. Tankar typ VARFÖR UTSÄTTER JAG MIG FÖR DETTA snurrar i huvudet.
Imorse såg Matte startlistan för nästa helg. Vi är anmälda till Fagersta två helger på raken! Så den 17 maj ser startlistan ut så här:
 
 
 
 
 
Värsta tänkbara startordning, MATTE VILL INTE VARA FÖRST UT. Åke-Vännen behöver ju varva ner innan det är dags OCH Matte behöver stå och memorera banan LÄÄNGE!                                                              Matte vet att hon inte är ensam med sina tävligsnerver:
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det var ju inte så mycket positivt idag. Men jag vet ju att när det är över så känns det bra igen. Har det gått åt pipsvängen är det bara att "bryta ihop och komma igen". Har det gått bra suger vi länge på den karamellen!
Och en tävlingserfarenhet rikare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0