Så himla glad och stolt!

Wow, vilken dag vi haft! Vi har varit i Fagersta och tävlat i RALLYLYDNAD: Ett av Mattes mål denna säsong var att även Tilda Tösen skulle få en rosett på sin burdörren i bilen:
 
IDAG KOM DEN!!
 
Imorse när vi åkte, regnade det och termometern visade på fyra grader, känndes väl så där. Men väl på plats slutade det att regna. Vovvarna var anmälda till två tävlingar, en på fm och en på em. Åke Vännen startade som nr sju på fm, så Matte tyckte att vi hade gott om tid för uppvärmning:
 
Uppvärmningen är ju att varva ner!
 
Tyvärr så räckte det inte banan ut, någonstans på halva vägen vill Rally-Åke köra sitt eget race. Skall och åter skall, SITT blev LIGG. INTE KUL. "Matte jobbar bra med livlig hund" var domarens kommentarer och 36p.
 
Lill-Tilda startade sist och gick som tåget:
 
96p och en andra placering OCH därmed sitt tredje kvalificerade resultat OCH FÖRSTA rosetten (för andra placeringen)! Här kom det faktiskt ett par lyckotårar.
 
På eftermiddagsbanan fanns TVÅ 8:ans frestelser. Matte blev blek om nosen, dels för att Lill-Fia startade som nummer ett och att den första frestelsen låg som skylt ett. Men kan man tänka sig även där knep vi ett kvalificerat resultat, 73p!
 
Lill-Tösen ville INTE lämna planen
 
Vi parkerade på sidan om en stund.
 
Nu var det flera ekipage innan det var dags för Racer-Åke. Vi började med att gå en långpromenad:
 
 
 
Varvade ner:
 
 
 
"Myggan":
Alldeles tyst!
 
BRAA!
 
Lite pirrigt var det allt när vi tog steget över startlinjen. Men Matte hade inte behövt oroa sig, Åke-Hjärtat tuffade på tyst och fint runt HELA banan. 84 p blev resultatet. Alltså även Åke-Grabben tog ett kvalificerat resultat!!!!
 
Tack för en helt fantastisk dag!
 
Även fast Tilda-Fröken är klar för uppflyttning till Avancerad klass, så stannar vi nog denna säsong och blir stupsäkra på skyltarna i nybörjar/fortsättningsklassen för att så sakteliga lägga in nya skyltar.
Åke-Gossen har två kvalificerade resultat. TÄNK OM VI TAR DET TREDJE NÄSTA HELG?!

Kommentarer
Postat av: isa järn olsson

Härligt jobbat, sååååå kul för er, underbart!

2015-05-10 @ 21:36:00
Postat av: Monica

Jättestort grattis till er, det gjorde ni bra !!

Svar: Tack! Det där behövde vi!
evaochtildas.blogg.se

2015-05-11 @ 19:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0