Bull Åke!

Det blev ett veterinärbesök idag igen. Idag var det Åke Hjärtats "tur". Matte hade bakat kanelbullar, skjutit upp ena plåten så långt det gick på diskbänken. Skulle bara gå ut och träna Hassan på ett hundmöte. Glömde godiset så jag gick in igen:
 
Åke Gubben hörde nog inte att Matte kom!
 
Lite skamsen hoppade han ner, Matte tog Hassan och gick ut:
 
Nera vid dammen mötte vi Irene och Junior, Hassan gick tyst och lugnt. Rrrrätt, och godiset kom. Det är ju tacksamt att möta killen Junior, en lugn och cool vovve. Men Hassan får ju lära sig belöningsordet! Tack Irene för att ni hörde av er!
 
Ett svalkande hopp upp i snöhögen innan vi gick in.
 
ÅÅÅKEEEE!!
 
Japp, Bull Åke hade antagligen fått tag i bakplåtspapperet och dragit ner det med bullarna på och glufsat i sig 19 kanelbullar! Matte ringde veterinär Sören, han tyckte att det var säkrast att komma in med Åke Gubben.
 
Matte tyckte att det doftade kanelbullar av oss.
 
Vi gjorde oss beredda på att få bullarna i retur
 
vi väntade och väntade, men bullarna ville han inte släppa ifrån sig! Det lilla som kom upp luktade kanelbullar. Nä, "Det magen har det har den", så vi för väl se hur natten blir. Ut hoppas jag att de kommer!
 
För att pigga upp oss lite så (på inrådan av Sören så ska Mys Åke bara ta det lugnt ikväll så han sov medan vi andra) ägnade vi oss åt Nose Work:
 
Tilda Tösen hoppade av glädje när hon såg selen
 
För att spara på stegen blev det Urvalsbanan
 
Duktiga du!!
 
MARKERA!
 
DUKTIG KILLE!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0